Evenimente

FirstSpeedinTechnology

Centrul de Performanță Antreprenorială (CPA) vă invită cu mare interes la cursul specializat de formare în domeniul auto, pentru dezvoltare profesională și obținere a unui loc de muncă în domeniu.

Cursul „First Speed in Technology. Skill up in Automotive” se va desfășura în perioada 22 octombrie – 15 decembrie în cadrul Liberty Technology Park din Cluj-Napoca.
Acesta este un program complet care asigură cunoștințe teoretice și practică specializată din partea practicienilor de top din domeniul auto. Acest curs este dedicat persoanelor care vorbesc fluent cel puțin o limbă străină și sunt pasionate de automobile, dar și pentru persoanele interesate să își dezvolte mai multe cunoștințe în domeniu.
Persoanele participante dedicate și pasionate au oportunitatea de a se angaja în domeniu datorită oportuității oferite de partenerii noștri. Mai mult, vom oferi o bursă unuia dintre studenții dedicați inițierii și dezvoltării lor în domeniul auto.
Cursul de formare „First Speed in Technology. Skill up in Automotive” reprezintă o oportunitate reală pentru a dobândi abilități și competențe în domeniu, precum și dezvoltare profesională.

 

Locația: Cluj-Napoca, Liberty Technology Park
Data: 22 octombrie – 15 decembrie 2018
Organizatori: Centrul de Performanță Antreprenorială (CPA)
Coorganizatori: SUPP și Liberty Technology Park
Mai multe detalii găsiți aici!

empretec

Centrul de Performanță Antreprenorială (CPA) este încântat să anunțe lansarea unui nou eveniment EMPRETEC la Cluj, între între 14 – 23 noiembrie 2014.

Programul EMPRETEC identifică și consolidează oportunități individuale printr-un proces de auto-evaluare. Participanții au șansa de a formula idei clare cu privire la ce își doresc să facă cu business-urile lor pe termen scurt și lung. Cu aceste ținte în focus, EMPRETEC îi ajută pe antreprenori să își îmbunătățească comportamentele de bază, ceea ce influențează decisiv modul în care decurg operațiile și mai presus de toate, rezultatele în business.

Locația: Cluj

Data: 14 – 23 noiembrie 2014

Organizatori: Centrul de Performanță Antrepreniorială (CPA)

Detalii pe blog!


Doudoune Moncler Taille 2 Christian Louboutin Geneve Coach Poppy Perfume Ugg Boots Uk Stockists Come Si Lavano Stivali UGG Scarpe Gucci Inverno 2013 New York Outlet Moncler Giubbotti Woolrich Spaccio Peuterey Altopascio Nomi Borse Gucci Air Jordan Pas Cher T39 Coach Purses Outlet Store Online Air Max Pas Ch¨¨Re Site S¨¦Curis¨¦ Sacs Louis Vuitton Toulouse