EMPRETEC

În istoria sa, EMPRETEC a fost inițiat, lansat și dezvoltat de către „United Nations Conference on Trade and Development” (UNCTAD), în dorința de a promova crearea de întreprinderi mici și mijlocii sustenabile, inovative și competitive pe plan international. Programul este dedicat antreprenorilor care își doresc să fondeze, dezvolte sau crește propriile business-uri. În prezent, EMPRETEC este implementat prin intermediul unor centre naționale, ce operează în 34 de țări. De la formarea lui din 1988, EMPRETEC a format cu succes peste 300.000 de oameni – ajutându-i să înființeze sau extinde business-urile, creând mii de locuri de muncă în același timp.

EMPRETEC reprezintă un program intens de training pe parcursul a … zile care îi ajută pe antreprenori nu doar să înțeleagă necesitatea de performanță, ci să fie pregătiți să acționeze în consecință. Specific programului este faptul că nu se centrează exclusiv pe oferirea unui pachet de cunoștințe (alcătuirea unui plan de business etc.), ci el vizează în mod direct schimbarea comportamentelor adoptate în aceste situații ( felul de a intra într-o încăpere, de a se mișca pe teren, de a comunica cu potențialii clienți, parteneri, investitori etc.). EMPRETEC se focusează pe acțiune și pe îmbunătățirea comportamentelor, nu doar pe fundamentarea cunoștințelor. Toate secțiunile programului sunt concepute și derulate în spiritul de a-i susține pe participanți să devină antreprenori mai buni.

Atât pentru facilitatorii responsabili cu desfășurarea workshop-ului, cât și pentru participanții la ediții anterioare, EMPRETEC s-a dovedit a fi o experiență care le-a schimbat viețile. Veți avea oportunitatea de a afla mai multe despre voi înșivă și despre acele comportamente care vă dăunează atât pe plan personal, cât și profesional. Complexitatea EMPRETEC se regăsește în congruența dintre aspirațiile profesionale și schimbările pe care trebuie să le operăm atunci când ele nu sunt traduse prin acțiuni de succes.

Diferența majoră între acest eveniment și alte programe de dezvoltare personală sau cursuri motivaționale este că EMPRETEC se adresează în mod targetat antreprenorilor și este orientat pe acțiune. De aceea, impactul său este unul considerabil. Accentul EMPRETEC se pune pe schimbările de comportament în contextul singular al practicilor de business, în dorința de a-i susține pe participanți să conștientizeze, individual, ce trebuie să întreprindă pentru a deveni antreprenori mai buni. Acest lucru este posibil nu doar prin acumularea nefiltrată de informații noi, ci prin stimularea activă a transformărilor pe care fiecare antreprenor trebuie să le parcurgă pentru a atinge succesul.

Centrul de Performanță Antreprenorială (CPA) este încântat să anunțe lansarea unui nou eveniment EMPRETEC la Cluj, între 14 – 23 noiembrie 2014.
Doudoune Moncler Taille 2 Christian Louboutin Geneve Coach Poppy Perfume Ugg Boots Uk Stockists Come Si Lavano Stivali UGG Scarpe Gucci Inverno 2013 New York Outlet Moncler Giubbotti Woolrich Spaccio Peuterey Altopascio Nomi Borse Gucci Air Jordan Pas Cher T39 Coach Purses Outlet Store Online Air Max Pas Ch¨¨Re Site S¨¦Curis¨¦ Sacs Louis Vuitton Toulouse