Contextul apariției EMPRETEC

La momentul creării sale, EMPRETEC a fost conceput drept un program integrat focusat pe construirea de capacitate și elaborat de către United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD). Scopul fundamental al acestuia vizează crearea de structuri sustenabile de suport care îi ajută pe antreprenori să fondeze întreprinderi mici și mijlocii inovative și competitive pe plan internațional. EMPRETEC încurajează de asemenea formarea de legături de business reciproc benefice între întreprinderi precum și între corporații transnaționale.

Drept rezultat, el contribuie la dezvoltarea unui sector privat dinamic și la o cultură antreprenorială deschisă. De aceea, este un complement vital la politici macroeconomice eficiente, permițând și articularea unei platforme legale și regulatorii. Numele EMPRETEC – acronimul din limba spaniolă pentru „emprendedores” (antreprenori) și „tecnología” (tehnologie) – a fost pentru prima oară introdus în Argentina, în 1988. De la începuturile sale până în present, programul a fost inițiat în 34 de țări, asistând un număr de peste 300.000 de antreprenori prin intermediul centrelor locale de suport active în sectorul privat de business.
Doudoune Moncler Taille 2 Christian Louboutin Geneve Coach Poppy Perfume Ugg Boots Uk Stockists Come Si Lavano Stivali UGG Scarpe Gucci Inverno 2013 New York Outlet Moncler Giubbotti Woolrich Spaccio Peuterey Altopascio Nomi Borse Gucci Air Jordan Pas Cher T39 Coach Purses Outlet Store Online Air Max Pas Ch¨¨Re Site S¨¦Curis¨¦ Sacs Louis Vuitton Toulouse